Leer in 4 maanden hoe je jouw droom kunt waarmaken!

"Leven vanuit rust en pure passie"

cursus wordpress online

Dromen waarmaken

Margreet heeft een goede baan en verdient daar lekker mee. Toch is ze al een tijdje ontevreden. Ze zit al jaren in de eindschaal en er zijn weinig carrièrekansen. Zal ze toch voor haarzelf beginnen?

Ze wil eindelijk weer iets doen waar ze passie bij voelt. Ze heeft nog een droom...........

Dus wat ga je doen?

Stel dat je twee jaar verder bent; waar sta je dan? Wat wil je dan bereikt hebben? Werk je dan nog steeds in dit bedrijf? Doe je nog steeds hetzelfde werk? 

Neem jij genoegen met een middelmatig leven?

Er broeit iets. Misschien zou je tevreden moeten zijn met die goedbetaalde baan en het leven dat je nu leidt, maar blijkbaar wil je echt iets doen waar je van droomt! Je neemt geen genoegen met een middelmatig leven. En gelijk hebt je! 


Herken je jezelf hierin?

 • ​Heb jij het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt?
 • Heb je een goed leven maar blijft die droom aan je knagen?
 • Heb je eerdere pogingen gedaan je droom waar te maken en lukte het niet?
 • ​Zegt iets in je dat je leven anders zou moeten?
 • Geef je te weinig zelf richting aan je leven?
 • Word je soms ook zo moe van de ratrace op je werk?
 • Weet je eigenlijk precies wat je wilt maar durf je niet goed?

Stel je voor.....

...... je gaat aan de slag om je droom waar te maken. Je bent twee jaar verder en je leven is naar volle tevredenheid veranderd. Natuurlijk ben je hobbels tegengekomen op je pad om je droom te verwezenlijken, maar je hebt volgehouden en je hebt iets prachtigs gecreëerd waar je heel trots op bent. Jij hebt het gedaan! Jou is het gelukt en je weet nu hoe je in de toekomst opnieuw zo’n creatieproces kunt aangaan!

Je hebt vertrouwen in jezelf en leidt nu het leven dat voor jou voldoet aan je waarden. Je laat je niet meer voorschrijven hoe het in het leven allemaal zou moeten en zit zelf aan het stuur. En het mooie van alles is dat je ook tevreden bent over hoe je aan je inkomen komt. Je leven is er een stuk relaxter op geworden.

Hoe dan ?

Om dit te bereiken heb je nodig dat je stapsgewijs begint met creëren. Je leert om je emoties onder controle te krijgen die het creatieproces vaak verstoren. Je ontwikkelt een wijze en helpende mindset en doorloopt succesgericht de fasen van creatie.

In deze training help ik jou om naar jezelf te kijken en te onderzoeken wat succesvol handelen is en wat niet. Je leert hoe je eigen mindset is opgebouwd en welke breinprincipes je kunt toepassen om tot een mindset te komen die je beter helpt om tot gewenste resultaten te komen. En het gaat ook vooral om creëren! Of je nu graag een boek wilt schrijven of een schooltje wilt opzetten in een derde wereldland, het creatieproces heeft dezelfde elementen in zich. En met de juiste mindset gaat het deze keer ook lukken!


Ina de Groot  Puur-levenacademie

Ik ben Ina de Groot en heb zelf ook meerdere malen dappere stappen gezet om verschillende dromen waar te maken. Zo zijn mijn man en ik als begin twintigers naar de Antillen vertrokken en hebben daar onze droom om in het buitenland een bestaan op te bouwen verwezenlijkt. We hebben er een heerlijke tijd gehad en hebben daar ook de droom verwezenlijkt om een huis te bouwen naar eigen ontwerp. Maar er zijn ook dromen geweest die ik niet tot een succesvol einde hebben kunnen brengen. De overname van een taalschool op Mallorca ging helaas mis. Daar heb ik heel veel van geleerd en ik weet nu dat mijn mindset niet helpend was om er een succes van te maken.

Ik heb door coachingsopleidingen en de vele workshops en cursussen op het gebied van hartcoherentie, breinleren, NLP, mental coaching en waarderend onderzoeken een brede kennis opgebouwd. Deze elementen, mijn professionele achtergrond als onderwijskundige en mijn levenservaring zorgen ervoor dat ik goed weet wat werkt om je op een positieve manier te ontwikkelen en successen te behalen. Als je een droom hebt, die je echt ’s nachts uit je slaap houdt, dan is het fantastisch om ermee aan de slag te gaan. Het levert mij telkens weer enorm veel energie op en ik wil je graag begeleiden in je eigen ontwikkelproces.​

 De Grootste Voordelen Van De online training Dromen Waarmaken Op Een Rij:

 • Je ontdekt wat emoties en dromen met elkaar te maken hebben
 • Je zelfvertrouwen krijgt een boost
 • Je gaat werken met een creatief procesmodel
 • Je leert dat vanuit rust creëren het beste werkt
 • Je stopt met uitstellen en gaat leven zoals jij dat graag wilt
 • Samen met andere droomwaarmakers ga je een groeispurt maken en je ondersteunt elkaar daarin
 • Je krijgt wekelijks support via e-mail en een besloten facebookgroep

Ben jij echt gemotiveerd om de sluimerende droom in jezelf wakker te kussen?

Dan is deze online training "Dromen waarmaken" echt iets voor jou.

 Dit biedt deze training allemaal:

 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving 
 • In 15 lessen ga je aan de slag met het creëren en realiseren van je droom
 • Invulbare pdf-werkbladen vormen samen een werkboek
 • In elke les een verhelderende video met achtergrondsinformatie
 • Audio-bestanden met oefeningen
 • Een besloten facebookgroep van dromers die echt aan de slag gaan!
 • Mogelijkheid tot extra Skype-coachgesprekken.

'Toen ik aan de online cursus begon wist ik niet zeker of het wel zonder gesprekken zou lukken, maar dat bleek heel erg mee te vallen. De lessen zijn helder en er zit een duidelijke opbouw in. Vooral de werkbladen vind ik handig om je eigen gedachten op een rijtje te krijgen. Hierdoor is een droom die ik lang geleden had opnieuw weer tot leven gekomen.

Omdat ik normaal gesproken dingen doe waarvan ik weet dat ik het kan kost het meer energie om creatieve initiatieven te ontplooien, maar dat is het zeker waard.Voor deze online cursus zonder gesprekken is het belangrijk goed na te denken over het doel wat je wilt bereiken. Het moet niet te gemakkelijk zijn want dan ben je zo klaar. Ook niet te moeilijk want dan heb je toch alsnog extra coaching nodig.'

Tineke Hakkers 
budgetcoach
Anneroos Kok Trainer Duits-op-Maat

Dromen waarmaken is een heel waardevolle online training die je heel dicht bij jezelf brengt en je diepste verlangens laat herkennen net als ook je belemmeringen en hindernissen zichtbaar worden.

Door veel afwisselende oefeningen is het bijzonder prettig om de training les voor les te volgen.

In de eerste lessen kom je veel te weten over jezelf en waarom het je niet lukt om wensen te realiseren. Je zit je meestal zelf in de weg door je eigen frustratie, boosheid of andere eigenschappen.

Zo durfde ik mijn wens zelfs niet uit te spreken omdat ik bang was voor afwijzing door mijn echtgenoot. Ook was mijn eigen bescheidenheid een hindernis.

Een heel belangrijke ontdekking was dat mijn ademhaling niet klopte en ik vaker heel kortademig ben waardoor ik ook slecht door sliep. De respiroguide was en is dus een belangrijk hulpmiddel voor mij geworden en ik ontdekte dat ik positieve stress heb. Ik doe al wat ik leuk vind echter veel te veel en snel, snel.

Ik ontdekte mijn eigenlijke diepe verlangen namelijk nabijheid van mijn eigen gezinsleden. Deze heb ik gemist in mijn kindertijd en jeugd; er waren geen werkelijk gesprekken die ertoe deden en vandaar mijn wens om dicht bij mijn kinderen en kleinkinderen te zijn.

Ook begrijp ik nu mijn wens en wat mij gelukkig maakt. Zelfs kwam ik tot het inzicht wat de rode draad in mijn leven is - namelijk mij zelf en anderen gelukkig te maken. Wat ik ook deed in mijn leven, hier lag de drijfveer van mijn doen en laten dus nu ook van mijn droom.

Op dit moment ben ik mijn droom aan iedereen aan het vertellen en ik heb er vertrouwen in dat deze zich al binnenkort zal verwezenlijken. Ik heb nu geleerd om mijn droom in kleine stapjes te realiseren en heb nu het volste vertrouwen dat het binnenkort lukt.

Deze training is volledig online!

Je kunt plaatsonafhankelijk deze training volgen en.......

.....je kunt direct beginnen.

Je kunt naast de online-training ook e-coaching​ ontvangen als je daar tijdens het volgen van de training behoefte aan krijgt.


Je investering voor de online training Dromen Waarmaken

Dromen waarmaken

15 inspirerende lessen om met je droom aan de slag te gaan

Invulbare pdf-werkbladen

Video's met instructie en extra informatie

Audiobestanden met oefeningen

Extra bronnen

Besloten facebookgroep om samen op te trekken in dit creatieproces


€ 195


Betalen met ideal of credit cardGun jezelf deze kans!